Hva er HypnoBirthing™?

HypnoBirthing™ er et enkelt og grundig program som består av selvhypnose og utdanning. Kvinner lærer å frigjøre følelser knyttet til fryktbaserte historier og feilinformasjon om det å føde, og de får hjelp til å se fødselen som en normal og naturlig prosess. De lærer å stole på at kroppen vet hvordan å bringe sine barn til verden på en rolig og skånsom måte slik som naturen alltid har ment det

"Vi tror at alle kvinner har kraft til å kalle på sine egne naturlige instinkter for å ha en best mulig fødsel for barnet og seg selv." -Marie F. Mongan

HypnoBirthing™ Mongan Metoden, som er utviklet av Marie F. Mongan, er en effektiv vei til en bevisst fødsel, slik som naturen har tiltenkt det. Metoden underviser i både filosofi og teknikker for å hjelpe mødre og fedre (eller annen valgt fødepartner) med at få mest ut av graviditeten og forberede ankomsten av deres nye baby roligt og målrettet.

Dere vil få en forståelse av, hvordan kroppen fungerer, og hva dere kan forvente, samt en følelse av kontroll over hva som skjer underveis. Avslapnings- og pusteteknikkene som det undervises i kan brukes til enhver tid, men viktigst av alt, hjelper HypnoBirthing dere med å forberede dere på enhver retning som fødslen kan ta, hvilket resulterer i en lettere og mere komfortabel fødsel for alle parter, og sikrer en best mulig start på livet for din baby.

Å forberede en begivenhet, så viktig som fødselen, krever engasjement, tid og krefter. Det optimale tidspunktet å starte kurset er så tidlig som mulig i svangerskapet ditt. Det gir deg alle muligheter for å legge et godt grunnlag for å møte fødselen med trygghet og ro, uavhengig av hvordan den forløper.