Placentamedisin

I tusenvis av år har kinesisk medisin anerkjent placentaen/morkaken som en kraftfull og styrkende medisin etter fødsel for å minske blødning, øke tilknytning mellom mor og barn, øke melkeproduksjonen og jernnivåer og gi kvinnen raskere og økt livsenergi. Dette bekreftes av kvinner verden over som inntar morkakekapsler for på en naturlig måte for å balansere hormonene og unngå fødselsdepresjon. Dette skyldes at morkaken inneholder store mengder av hormonet oxytocin; kjærlighetshormonet og endorfiner som vi i stor grad trenger mye av etter fødsel og i barseltiden.

Jeg bruker etter kinesisk tradisjon milde metoder hvor morkaken forsiktig dampes, blir dehydrert og pulverisert for deretter å bli puttet i kapsler. Hver morkake er forskjellig i størrelse og konsistens, så mengden av kapsler vil variere fra 90 til 150, noen ganger mer. 

Standard dosering er 2 kapsler 3 ganger om dagen i de første to ukene, avhengig av blødningsmengde og type fødsel. Etter to uker kan du minske dosen til 1-2 kapsler om dagen etter behov. Noen sparer også kapsler i fryseren til senere bruk under menstruasjon eller andre psykisk/ hormonelt stressende perioder.

Pris for kapsulering ved levert morkake: 1800,-

Kan hente mot kjøretillegg etter statens kjøresatser.