Rebozo

Hva er en rebozo?

En rebozo er et tradisjonelt plagg fra Mexico; et langt, flatt, vevd sjal som blir brukt av alle gifte meksikanske kvinner. Det blir brukt som statussymbol, til å holde varmen, til å bære ting f.eks ved, bære barn og det blir brukt under svangerskap, fødsel og barseltid til massasje og reposisjonering av baby under fødsel, samt smertelindring. 

Rebozomassasje

Jeg er utdannet i rebozobruk hos jordmor Louise Dissing i København og tilbyr rebozomassasje både før, under og etter fødsel. 

Rebozomassasje er en god måte å finne hvile og avspenning under svangerskapet og virker smertelindrende på rygg- og bekkenplager. Under fødsel bruker jeg rebozoen som smertelindrende hjelp og hvis nødvendig kan ulike rebozoteknikker hjelpe babyen lenger ned i bekkenet hvis den har problemer med å rotere riktig ned. Ca 6 uker etter fødsel er det tradisjon i Mexico for alle fødekvinner å få en barselmassasje. Det er godt for kroppen å få en massasje som samler kroppen igjen etter fødsel. Dette kan også virke som forløsende for kvinner som har fått keisersnitt.

Jeg tilbyr enkelttimer med massasje.

1t massasje og innføring i bruk av rebozo, meksikansk tørkle, for gravid eller par.

Pris 700,-

Workshops i rebozomassasje/ bruk for par eller jordmødre annet fagpersonell.

Ta kontakt for opplegg og pris.

Rebozo workshops

Jeg kan også holde workshops i rebozobruk for grupper av flere par eller fagpersonell som jordmødre eller terapeuter som jobber med gravide. 

Ta kontakt for mer informasjon!